top of page

Julekassen 2022!

For os er vin den perfekte gaveidé! Der findes bare så meget derude, hvilket kan gøre oplevelsen at købe det decideret anstrengende.


Men det behøver ikke at være sådan. I stedet for at bukke under for det årligt tilbagevendende og angstdrevne spørgsmål: har jeg andre alternativer end undertøj, har vi besluttet at dele et tip med dig her lige her – JULEKASSEN!

Vinmark med rødvin Italien i Umbrien

Vi har gjort arbejdet og fundet ud af, hvordan man finder nålen i en høstakken. Vin behøver ikke være kompliceret. Det skal være let at nyde - også uden ekspertise. Det er en dejlig gave til alle, der bare nyder et godt vin. Hvis du stadig mangler gaven til vinelskeren i dit liv, så har vi løsningen - Selv tak


I tillæg til ALLE ordre i biksen vil vi i December valgt at give forskud på familiearven og smider derfor en vaskeægte og kultklassisk ret direkte fra virkelighedens madunivers - Intet mindre end Devis Romanelli egen mors opskrift på SAGRANTINO RAGÙ (vi har fået lov af den kære Anna Maria).


Kom med, lær, elsk og del julen sammen med os, når vi dykker dybere ned i blandt nogle af vores yndlingsproducenter og oplev vinparring med klassiske retter fra Montefalcos madunivers.

bottom of page
Trustpilot