top of page

Julefrokost tilbud!

Alle elsker at få noget for pengene - og især os danskere!

Som en nation af tilbudsjægere, der har kastet kærligheden over for sætningen ”det behøver ikke at koste en bondegård, bliver man som forbruger måske overrasket over at finde ud af, at der for en flaske vin – efter diverse skatter, afgifter, produktionsomkostninger, transport og forhandlermarginer, kun er ca. 20-25%, som er gået til vinfremstillingen. Overrasket?

Det vidner om, hvor mange led, der er i forsyningskæden... Selvfølgelig er nogle af disse omkostninger nødvendige og uundgåelige, men kæden er (for) uendelig lang.

Vegansk vinkasse med rødvin

Ved at fjerne nogle led går mere af dine penge direkte i selve vinen, hos Rusticone køber vi direkte hos vinbonden, ingen dikkedarer bare ren logik!

De vine, vi sælger, er alt andet end gennemsnitlige, vi har nøje udvalgt dem, så du ikke skal smage dig igennem vin af for lav kvalitetet.

Bocale MonteFalco Rosso DOC vegansk vin

For vinelskere giver dette uset adgang til håndlavede vine, vi vil gøre adgangen endnu stærkere og vil gerne hjælpe jer med at få den lækreste vin til jeres firmas julefrokost. Vi har lavet et julefrokost-tilbud på Bocales Rosso, der er fuldstændig perfekt til større forsamlinger, med typisk julemad og forhåbninger om fantastisk aften!


Du finder tilbuddet her


Skulle i synes, at i hellere vil prøve en af de andre vine i vores sortiment, så kan vi også lave nogle gode priser herpå! Giv os en mail på: mathias_r_damgaard@live.dk

Lad nu julefreden sænke sig

For os handler det om vin fra mennesker til menneskerbottom of page