top of page

Espresso Martini: Den ultimative festdrink


Sådan laver du den perfekte Espresso Martini uden espresso maskine

Hos Rusticone drikker vi selvfølgelig med vin ved festlige lejligheder, men vi er også nået en alder, hvor man kan blive lidt træt i løbet af aftenen. Tricket er selvfølgelig at udnytte en af de andre fantastiske kulinariske oplevelser fra Italien; Espressoen!

Ikke alle har den fine espresso-maskine stående i køkkenet, her er lidt bud på, hvordan man laver en super lækker drink, uden nødvendigvis at gå ned på udstyret.


Espresso Martini er en populær cocktail, der smager fantastisk! Det er en perfekt blanding af espresso-kaffe, vodka og Kahlua (en mexicansk liqueur lavet af mørk chokolade og rom), og det er den perfekte drink til at få dig i stemning til en festlig aften.Bartender laver espresso martini med shaker på italiensk metode


Espresso Martini har en kraftig, koffeinholdig smag, der er balanceret af den søde smag af Kahlua. Det er en drink, der er både forfriskende og forførende på samme tid.


Hvis du ikke har en espresso maskine, kan du stadig nyde denne lækre drink hjemme i dit eget køkken. Du kan nemt lave espresso-stærk kaffe ved hjælp af en mokkapot eller en French press.


Opskrift på Espresso Martini uden espresso maskine:


Ingredienser:


1,5 oz vodka

1 oz Kahlua

1 oz stærk, hjemmelavet espresso-kaffe

1 kugle is

Fremgangsmåde:


Hæld vodka, Kahlua og espresso-kaffe i en shaker med is.

Ryst godt i et par minutter, indtil shaker er kold og isen begynder at smelte.

Sigt drinken ind i et Martini-glas.

Pynt med en skive appelsin eller en kaffebønne, hvis du vil være ekstra fancy.

Sæt dig tilbage, nyd din Espresso Martini og lad festen begynde!

Shaker sæt til brug i skabelsen af en espresso martini

Espresso Martini er en drink, der aldrig vil skuffe. Den er perfekt til at kickstarte en festlig aften, og den vil med garanti være et hit hos dine gæster. Prøv denne opskrift uden espresso maskine, og nyd den dejlige smag af espresso, vodka og Kahlua i denne klassiske cocktail.

bottom of page
Trustpilot